Blog

Blijf op de hoogte van Callega Klantcontact Recruitment!

Hoe kan LinkedIn mij helpen bij het solliciteren?

28-11-2022

Veel mensen maken gebruik van LinkedIn om hun professionele profiel goed te kunnen weergeven aan potentiële werkgevers. Het kan je een voorsprong geven tijdens het solliciteren wanneer je profiel goed in elkaar zit of recruiters je makkelijker laten benaderen. Maar hoe zet je LinkedIn goed in tijdens het solliciteren? Lees verder voor 3 tips. 

 

Lees meer

3 tips om van telefoonangst af te komen

20-11-2022

Als klantenservice medewerker zit je grotendeel van de dag aan de telefoon met klanten. Wellicht begin je binnenkort met je nieuwe baan en krijg je al zweethandjes als je hieraan denkt. Je hebt telefoonangst. Het is uiteraard nergens voor nodig om bang te zijn aan de telefoon. Daarom geven we je in dit blog 3 tips om van je telefoonangst af te komen. 

Lees meer

In- en outbound callcenter functies: wat past bij jou?

10-11-2022

Als je op zoek bent naar een baan in een callcenter, dan kom je veel verschillende vacatures en functietitels tegen. De meeste callcenter functies vallen in te delen in de categorie inbound en outbound. Maar wat is nu precies het verschil? En wat past goed bij jou? In dit blog geven we je het antwoord

 

Lees meer

Zó voer je een klantvriendelijk telefoongesprek

06-11-2022

Als klantenservicemedewerker vorm je het visitekaartje van het bedrijf. Een slechte klantervaring kan een negatief effect hebben op het imago van het bedrijf. Des te belangrijker om een zo klantvriendelijk telefoongesprek te kunnen houden met de klant. Maar hoe doe je dat? Lees in dit blog 4 tips om een klantvriendelijk telefoongesprek te voeren

Lees meer

3 redenen om naast je studie bij een callcenter te werken

30-10-2022

Ben jij student en op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Werk bij een callcenter is goed te combineren met elke studie. In dit blog geven we je meerdere voordelen van het werken bij een callcenter als bijbaan.

Lees meer

5 tips voor een online sollicitatiegesprek

23-10-2022

In de corona-periode hebben we meer online contact met elkaar dan ooit tevoren. Dit geldt ook voor bedrijven en het voeren van sollicitatiegesprekken. De kans is groot dat dit ook in het na-corona tijdperk de norm zal blijven, gezien we er veel voordelen bij hebben ervaren. Maar hoe bereid je je goed voor op een sollicitatiegesprek via een videogesprek? In dit blog lees je verschillende tips om je op weg te helpen. 

Lees meer

Hoe maak ik een goed CV? Tips in dit blog

16-10-2022

Wanneer je op zoek bent naar een leuke baan, is het maken van een CV erg belangrijk. Het geeft een beeld van jou als persoon en of jij goed bij de functie past. Maar wat is het eigenlijk? Hoe ziet een CV eruit en wat moet er allemaal instaan? In dit blog geven we je een aantal tips waarmee jij een goed CV kan opsturen naar je volgende potentiële werkgever. 

Lees meer

Efficiënt thuiswerken doe je zo

09-10-2022

Thuiswerken: veel mensen in Nederland hebben het ervaren afgelopen jaren en het lijkt een blijvend iets te worden. Het scheelt reistijd, je hebt alles bij de hand en hoeft er niet elke dag op en top uit te zien. Toch zitten er ook nadelen aan. Je beweegt minder, je hebt wellicht niet de optimale werkomgeving en je focus kan elders liggen. In deze blog geven we je 3 tips waarmee jij je thuiswerkdag toch efficiënt kan doorbrengen.  

Lees meer

3 sollicitatietips waarmee jij je droombaan scoort

02-10-2022

Tijdens het lezen van een vacature word je alleen maar enthousiaster: dit is de baan die jou op het lijf is geschreven. Je kan niet wachten om aan de slag te gaan, maar net zoals elke werkzoekende moet je eerst op de positie solliciteren. Hoe pak je dit aan? In dit blog geven we je 3 tips waarmee jij goed voorbereid bent op een sollicitatie. Wie weet heb je binnenkort je droombaan te pakken.

Lees meer

Waarom werken als callcenter medewerker?

23-07-2021

Het is goed mogelijk dat je vaak vacatures voorbij ziet komen voor de functie als callcenter medewerker en dat je er wel eens aan denkt om te solliciteren. Maar eerst wil je graag weten wat het precies inhoud en of dit een baan voor jou kan zijn? In deze blog krijg je antwoorden!

 

Lees meer

Mijn eerste werkdag, hoe bereid ik mij voor?

22-06-2020

Het is je gelukt, je bent aangenomen! Na een periode van solliciteren en het volgen van training, kan je eindelijk echt beginnen. Maar hoe bereid je je voor op je eerste werkdag? Deze blog zorgt ervoor dat jij een goede eerste indruk maakt!

Lees meer

Callcentermedewerker? Wees zuinig op je stem!

01-05-2020

Wanneer je aan de slag bent gegaan als callcentermedewerker, is het erg belangrijk dat je goed verstaanbaar bent tijdens de gesprekken die je voert. Wanneer je met iemand spreekt, hoort de ontvanger jou, maar ziet hij ook je mondbeeld. Wanneer je belt, ziet de ander jou niet. Het is dan van extra groot belang dat je goed articuleert. In deze blog een aantal tips voor een goede articulatie en een gezond stemgebruik.

Lees meer

Het sollicitatiegesprek - Tips!

01-05-2020

Yes! Je hebt zojuist de bevestiging ontvangen dat je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor die ene leuke vacature! Je wilt niets liever dan deze baan scoren! Hoe bereid je je goed voor op een sollicitatiegesprek? In deze blog vind je een aantal tips om je op weg te helpen.

Lees meer

Solliciteren tijdens de Corona-crisis

20-04-2020

Wij krijgen veel vragen binnen van kandidaten die willen solliciteren, of het wel zin heeft om in deze Corona-crisis te solliciteren. Veel werkzoekenden merken dat vacatures op jobboards verouderd zijn of niet meer actueel zijn door de Corona-crisis. Het is natuurlijk erg vervelend als je veel aandacht hebt besteed aan een sollicitatie en vervolgens bericht krijgt dat de vacature niet meer actueel is. Heeft het dan helemaal geen zin om te solliciteren? Zeker wel!

Lees meer