Blog

Blijf op de hoogte van Callega Klantcontact Recruitment!

Het verschil tussen inbound en outbound callcenter functies

18-11-2021

Als je op zoek bent naar een baan in een callcenter, dan kom je veel verschillende vacatures en functie titels tegen. De meeste callcenter functies vallen in te delen in de categorie inbound en outbound. Maar wat is nu precies het verschil? En wat past goed bij jou? In deze blog geven we je antwoord!

Lees meer

Waarom werken als callcenter medewerker?

23-07-2021

Het is goed mogelijk dat je vaak vacatures voorbij ziet komen voor de functie als callcenter medewerker en dat je er wel eens aan denkt om te solliciteren. Maar eerst wil je graag weten wat het precies inhoud en of dit een baan voor jou kan zijn? In deze blog krijg je antwoorden!

 

Lees meer

Studeren en werken als callcenter medewerker, de perfecte combinatie!

09-04-2021

Ben jij student en op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Vraag je je af of een baan als callcentermedewerker goed te combineren is met je studie? In deze blog geven we je antwoord!

 

Lees meer

Online sollicitatiegesprek, hoe bereid ik mij voor?

27-11-2020

In deze corona-periode hebben we meer online-contact met elkaar dan ooit tevoren. Dit geldt ook voor bedrijven en het voeren van sollicitatiegesprekken. En de kans is groot dat dit ook in het na-corona tijdperk de norm zal blijven. Hoe bereid je je goed voor op een sollicitatiegesprek via een video-gesprek? In deze blog lees je tips en trics.

Lees meer

Hoe maak ik een goede cv? Tips in deze blog!

01-07-2020

Wanneer je op zoek bent naar een leuke baan, is het maken van een CV erg belangrijk. Maar wat is het eigenlijk? Curriculum Vitae betekend levensloop. Eigenlijk vertel je je potentiele werkgever wat jij allemaal in je leven hebt gedaan en bereikt. Denk hierbij aan behaalde diploma’s, werkervaring maar ook persoonlijke informatie, zoals hobby’s en vaardigheden.

Lees meer

Mijn eerste werkdag, hoe bereid ik mij voor?

22-06-2020

Het is je gelukt, je bent aangenomen! Na een periode van solliciteren en het volgen van training, kan je eindelijk echt beginnen. Maar hoe bereid je je voor op je eerste werkdag? Deze blog zorgt ervoor dat jij een goede eerste indruk maakt!

Lees meer

Callcentermedewerker? Wees zuinig op je stem!

01-05-2020

Wanneer je aan de slag bent gegaan als callcentermedewerker, is het erg belangrijk dat je goed verstaanbaar bent tijdens de gesprekken die je voert. Wanneer je met iemand spreekt, hoort de ontvanger jou, maar ziet hij ook je mondbeeld. Wanneer je belt, ziet de ander jou niet. Het is dan van extra groot belang dat je goed articuleert. In deze blog een aantal tips voor een goede articulatie en een gezond stemgebruik.

Lees meer

Het sollicitatiegesprek - Tips!

01-05-2020

Yes! Je hebt zojuist de bevestiging ontvangen dat je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor die ene leuke vacature! Je wilt niets liever dan deze baan scoren! Hoe bereid je je goed voor op een sollicitatiegesprek? In deze blog vind je een aantal tips om je op weg te helpen.

Lees meer

Sollicitatietips - Scoor je droombaan!

20-04-2020

Tijdens het lezen van een vacature word je alleen maar enthousiaster! Dit is de baan die jou op het lijf is geschreven! Je ziet jezelf al werken in deze functie en je kan eigenlijk niet wachten om aan de slag te gaan. Maar net als elke werkzoekende moet je eerst solliciteren. Hoe pak je dat aan? In deze blog geven we je een aantal sollicitatietips zodat je goed voorbereid bent om kans te maken op je droombaan!

Lees meer

Solliciteren tijdens de Corona-crisis

20-04-2020

Wij krijgen veel vragen binnen van kandidaten die willen solliciteren, of het wel zin heeft om in deze Corona-crisis te solliciteren. Veel werkzoekenden merken dat vacatures op jobboards verouderd zijn of niet meer actueel zijn door de Corona-crisis. Het is natuurlijk erg vervelend als je veel aandacht hebt besteed aan een sollicitatie en vervolgens bericht krijgt dat de vacature niet meer actueel is. Heeft het dan helemaal geen zin om te solliciteren? Zeker wel!

Lees meer